Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
604
1. Feladat
Számítsd ki a kör kerületét és területét, ha: a) r=5 cm, b) d=16 cm !
2. Feladat
A kör kerülete k=47,1 dm. Mekkora a területe?
3. Feladat
Szerkessz egy m ( O, r=6 cm) és egy l ( O, r=2 cm) kört. Számítsd ki a koncentrikus körök által határolt körgyűrű területét!
Kellemes időtöltést!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.
A) K=2rpí= 31,42cm
T=r²pi=78,54 cm²
0