Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

5. osztály mértan feladat, köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
319
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, mértan
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
180-112=68 így a CDF 68 fok
180-144=36 fok az EDK

180-(68+36)=76fok
A megoldás 76 fok.
1