Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

HELP ME PLS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Aki szívesen segítene, az legszíves tegye meg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
4.
-2(x+2)>0
-2x-4>0
-2x>4
x<-2
Módosítva: 6 éve
0

5.
2(3x-4)=22
3x-4 = 11
3x=15
x= 5
A szám 5 volt
0

6.
A) 2x+600=1400
2x= 800
X= 400
B) 15-x
C) B+3b=4b
0