Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ALGEBRA

Főoldal » Középiskola » Matematika
406
A bekarikázott feladatokban szeretném a segítséget kérni, levezetésel.
Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
18.
6x+3-3x+4 = x-4-x-1
3x+7=-5
3x=-12
X=-4

1

24.
x²-4x-3x+12 - (2-x-2x+x²)=0
x²-7x+12-2+x+2x-x²=0
-4x=-10
X= 10/4 = 5/2
1