Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem valaki segítsen!

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
Nemtudom jelenleg ezeket megcsinálni nagyon kéne a segítség mért Tz jegyet kapok rá!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
3648.
Y=3x+1
Akkor 3x-y=-1 tehát a normálvektor (3,-1)
erre merőleges normalvektor az (1;3)
x+3y= 10
0

B) A(-2,2)
E: -2x+Y=15

n(-2,1)
normálva (1,2)
x+2y=2
0

3647.
A) A(0;0)
e: Y-x=5

n(-1,1)
X-y=0


B) A(-3,2)
e: Y=2x-4

2x-Y=4
n(2,-1)
2x-y=-8
1