Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!Mára kellene!Előre is köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
1.Számítsd ki a rombusz területét,ha
a=5,2cm ma=3,6cm
b=e=4cm f=6cm
2.Bálint deltoid alakú sárkányt készít.Egy 1,2m és egy 0,8m hosszú nádszálat köt össze,ez a sárkány váza.Mekkora területű papírral vonja be a sárkányt,ha 10%-ot rászámít a visszahajtásra?
3.Számítsd ki a trapéz területét,ha tudjuk a következő adatokat:
a.a=5cm c=3cm m=4cm
b.a=0,64dm c=6,6cm m=34mm
4.a.Alapok: a=5cm c=9cm m=? T=42cm2
Sajnos a matematika tanárunk nem magyaráz el semmit,csak leadja a leckét,emiatt nem értjük az anyagot.Előre is köszönöm a segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1