Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segitsetek, koszi

Főoldal » Középiskola » Matematika
401
Egy haromszog ket oldalanak hossza 5cm es 10cm, a haromszog terulete 4negyzetcm, mekkora szoget zarbe egymassal a ket megadott oldal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(50*singamma)/2=4
50*singamma=8
Singamma=8/50
Gamma= 9.2 fok
0