Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasáb felszíne és térfogata

Főoldal » Általános iskola » Matematika
633
Számítsd ki annak az egyenes hasábnak a felszínét és térfogatát, melynek alaplapja egy húrtrapéz, aminek oldalai: a=10 cm, b=5 cm, c=2 cm, ma=3 cm. A hasáb magassága 1,5 dm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
2