Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
693
egy körhenger alakú főzőedény belső átmérője 18cm, magassága 16cm
hány dcl víz fér az edénybe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d=18 cm
r=9 cm
m=16 cm
T=r²πm=9²×3,14×16=4069,44 cm³=4069,44 ml=40,6944 dl víz fér bele
0