Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
327
Nagyon köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = 423 000 kJ = 423 MJ (munka)
t = 0,5 óra = 30 perc = 30*60 s = 1800 s (idő)

P= W * t = 423 MJ * 1800 s = 761 400 MW a teljesítmény
Módosítva: 6 éve
1