Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
390
Köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q = 34 kJ (hőmennyiség)
m = 0,5 kg

forráshő: jelenti, hogy 1 kg anyag gőzzé válásához mennyi energia kell.

Lf = Q / m = 34 kJ / 0,5 kg = 68 kJ / kg a bróm forráshője
1