Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
341
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Légés = 33 600 kJ/kg
Tehát 1 kg szén elégetésekor ennyi hő szabadul fel.

m=2,4 kg

Q= Légés * m = 33 600 kJ/kg * 2,4 kg = 80640 kJ hőmennyiség keletkezik.
1