Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
494
egy dobozba,3 piros ,2 fehér,5 zöld golyó van.
mennyi a valószínűsége hogy bekötött szemmel
a,pirosat húzunk ki
b,nem fehéret húzunk ki
c,zöldet vagy fehéret húzunk ki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
összesen 10 golyó tehát
a) 3/10 = 30%
b) 8/10 = 80%
c) 7/10 = 70%
0