Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozd meg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Határozd meg a körgyűrű területét, ha adott a két határoló körvonal sugara

r= 4,5cm
r= 2,5cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segíts
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=4,5²·π-2,5²·π=π(4,5²-2,5²)
0