Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem èrtem ezeket

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Tudd valaki segiteni köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1/3 > 1/7
1/7 > 1/9
3/8 < 3/4

1/2 = 2/4
0

7570, 5005
2/3, 1/6, 5/6, 3/8, 8/10
101730, 9063
a= 0 vagy 1 vagy 2 vagy 3
másik: a = 1, 2, 3, 6
0