Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
:) valaki esetleg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 10, 10,16, 19, 21
20. elem: -5+19*3 = 52

b) 12,10,8,6,4 --- folytatás: 2,0,-2,-4,-6

20. elem: 2+19*(-2) = -36

c) 7,14,28,56,112 -- folytatás: 224, 448, 896, 1792, 3584
20. elem: 7*2 a 19.-en = 3670016
0