Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts

Főoldal » Általános iskola » Matematika
348
Határozd meg az r sugarú körcikk területét, ha a hozzá tartozó középponti szog a (alfa), és
r = 15cm a (alfa)= 135 fok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Határozd meg
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=r²·π·(α/360)=225·π·(135/360)=264,94 cm²
0