Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kimenetmérés

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
Sziasztok tudnátok nekem segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
A papírfedelű könyv ára : x*1,68 = 1680
x = 1000
1

x*0,15 + 9/5 = x*0,18
9/5 = 0.03x
x = 60
A szám: 60.
1

x*0,8*1,2 = x-100
0,96x = x-100
-0.04 x = -100
x = 2500

2500 ft.
1