Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
411
Valaki segitene nekem ebben :( be kell tudom helyetesiteni a 40 et :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a40 = 5 + 2*40 = 85
b40 = 40²=1600
c40 = 100-3*40 = -20
d40 = 5*(-2) a negyvenediken = 5,5*10 a tizenkettediken
1