Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok matek skszögek<3

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
csatoltam képet!<3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 7. osztály, Sokszögek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
T=((8+4)/2)×3=18 dm²
b,
T=12²=144 dm²
K=4×12=48 dm
c,
T=12²=144 dm²
K=412=48 dm
0