Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
289
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
1. kedvező esetek/összes eset, tehát
20-ig kettővel osztható szám 10 db van, tehát 10/20 = 1/2 azaz 50% a valószínűsége
b) 6/20 = 30%
c) 8/20 = 40%
d) 4/20 = 20%
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0