Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok ! 5. osztályos matematikában kérném a segítségeteket

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 5. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
1. A
2. A
3. D
4. B

1

6. 27,3
1

7. K=4a, tehát egy oldal az 20/4=5cm
T=a*a= 5*5= 25cm²
1

(92-x)/7=12
97-x = 84
13=x
1

Kérlek jelöld megoldásnak!
0