Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
405
S.o.s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2.
820 euró 295 200 Ft
1 euró 295 200 / 820 = 360 Ft
950 euró 950 * 360 = 342 000 Ft-ot fizetett volna.

3.
összes szállítandó tömeg: 30 db * 16,5 t = 495 t

495 t / 24,75 t = 20 db-ot kell igényelni.

4.
A háromszög belső szögeinek összege: 180 fok
n*(2+5+11) = n*18
n=10
2 : 5 : 11 = 20 : 50 : 110
A 110 fok miatt tompaszögű háromszög.
2