Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kockára vízben 80 N felhajtóerő hat. Ha vízbe merül, akkor 240 N erővel tartható. Mekkora a kocka súlya levegőben?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
384
Egy kockára vízben 80 N felhajtóerő hat. Ha vízbe merül, akkor 240 N erővel tartható. Mekkora a kocka
súlya levegőben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
G=Ff+F=80+240=320N
0