Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help me

Főoldal » Általános iskola » Matematika
544
Határozd meg a körgyűrü területét ha adott a két határoló körvonal sugara:
r= 4,5 cm r= 2,5 cm
k b
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Hatátozd meg
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Hát ez iagzán nem bonyolult.
A nagy körből kivágjuk a kicsit....
vagyis nagy területe mínusz a kicsi területe

T = r négyzet szer 3,14 = 4, 5 négyzete szer 3,14 =63,585
t= r négyzet szer 3,14 = 2,5 négyzete szer 3,14 = 19,625

A kettő különbsége = 43,96
Módosítva: 6 éve
0