Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Középiskola » Matematika
463
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A={1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;16;17;18;19}
B={3;6;9;12;15;18}

A∩B=ami mindkettőben megvan={3;6;9;12;15;18}=B

A∪B=összeöntjük a két halmazt={1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;16;17;18;19}=A

A\B=A-ból kivesszük a B-vel közös számokat={1;2;4;5;7;8;10;11;13;14;16;17;19}

B\A=B-ből kivesszük az A-val közös számokat=∅
0