Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem a segítségeteket;Egyenletek megoldása.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
13×+44-4×=102-9×-22 Ezt az egyenletet nem értem kérem segítsetek.Köszönöm szépen előre is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
9x+44=80-9x
18x=36
x=2
0