Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok.Légyszi segítene valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Nagyon megköszöném
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a 3 esemény egymástól független , így

első fej = 1/2
második írás = 1/2
harmadik írás = 1/2

1/2 szer 1/2 szer 1/2 = 1 /8
0