Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 32 lapos magyar kártyából 4 lapot húzva mennyi a valószínűsége annak, hogy mind a négy lap piros?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1032
Egy 32 lapos magyar kártyából 4 lapot húzva mennyi a valószínűsége annak, hogy mind a négy lap piros?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Visszatevés nélkül: p=(8 alatt 4)/(32 alatt 4)=7/3596=0,0019466
Visszatevéssel: p=0,25⁴=1/256=0,0039
1