Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS, Tz, Matekdolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
316
Mennyi bőr kell ahhoz a lábához amelynek sugara 9 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sós,
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
r=9 cm
A=4r²π=4×9²×3,14=1017,36 cm² bőr kell
1