Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a trapéz hiányzó adtát:...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
327
Számítsd ki a trapéz hiányzó adtát: alapok: a= 5 cm c= 9 cm m= ? T= 42 cm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
42 cm²=((5+9)/2)×m
42 cm²=7×m
m=6 cm
1