Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a trapéz területét, ha tudjuk a következő adatokat:...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Számítsd ki a trapéz területét, ha tudjuk a következő adatokat: a= 24 mm c= 0,65 dm m= 4,4 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=((a+c)/2)×m=((2,4+6,5)/2)×4,4=19,58 cm² a területe
1