Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a trapéz területét, ha tudjuk a következő adatokat:...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
593
Számítsd ki a trapéz területét, ha tudjuk a következő adatokat: a=5 cm c=3 cm m= 4 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=((a+c)/2)×m=((5+3)/2)×4=16 cm² a területe
1