Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Palást

Főoldal » Általános iskola » Matematika
480
Egy hirdetőoszlop 4 m magas, 1,4 m átmérőjű. Hány négyzetméter lemez kell a palást
elkészítéséhez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d=1,4 méter
r=0,7 méter
m=4 méter
Palást felszíne
A=2rπm=17,584 m² kell a palást elkészítéséhez
1