Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika Számtani sorozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
705
Megadtuk egy számtani sorozat differenciáját és első elemét, majd felírtuk néhány további tagját is. Keresd meg a kakukktojást! Vigyázz, lehet, hogy több is van! Javítsd ki a hibás elemeket!

a) a= 7, d=6 a=13, a=18, a=25, a=31,

b) a=-12,d =3 a=-19, a=-5, a=-3, a=1,

c) a=10,d=-4 a=6, a=-14, a=-30, a=-126,

d) a=8,d=1,5 a=-6,5, a=5, a=3,5 a=-60,5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1