Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS dolgozathoz függvények kérdés!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
f(7) = 1/2 szer (7-10) négyzeten -4 = 0,5


f(x)= ax+ b
vagyis y = ax+b

a (-2) +b =3
a (0) + b = 6

b= 6

-2a +6=3
-2a = -3
a= 1,5

f(x) = 1,5x +6
0