Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a háromszög magasságát, ha területe 60 cm2-rel és alapja 15 cm. (ezen kívül még lenne 1 feladat)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Számítsd ki a háromszög magasságát, ha területe 60 cm2-rel és alapja 15 cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
60 cm²=(15×m)/2
120 cm²=15×m
m=8 cm a magassága
1