Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. feladat
28-12=16
-3
1/10
8/9
18,1
6,7
0

2. feladat
500 m
30 dm
180 mp
270 dl

3. feladat
14 zsák 1104 kg
1 zsák 78,857 kg
3 zsák 236,571 kg van

4. feladat
a,
12 téglalapot kell beszínezni
b,
1,5 cm-t színezz be
5. feladat
a,
175+a=2400
a=2225
Ell
2225+175=2400

b,
0,8 b=80
b=100
Ell.
0,8×100=80

c,
5-c=4,25
-c=-0,75
c=0,75
Ell.
4-0,75=4 egész 1/4











0