Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Nem értem ezt a házit nagyon, pedig nagyon jó vagyok matekból, de itt elakadtam. 9.évfolyam

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
Nagyon szépen megköszönném a segítségeket, vagy a megoldásokat, mert ez most nem megy. az a 4 feladat amit a képen küldtem azok lennének azok...
Még egyszer hálás lennék érte. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, szerkesztés, 9. osztály, logika, geomatria, ppont
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Érdemes megnézned ezt a youtube videómat
https://www.youtube.com/watch?v=4wV6gOubwio&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=1
Ha űgy érzed, hogy segítettem, akkor kérlek jelöld megoldásnak. Az utolsót ha akarod tedd ki újra.
Módosítva: 6 éve
0