Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora középponti, illetve kerületi szög nyugszik azon a köríven, amelyhez tartozó kerület nagysága????

Főoldal » Középiskola » Matematika
441
Mekkora középponti, illetve kerületi szög nyugszik azon a köríven, amelyhez tartozó kerület nagysága: 50%?
Mekkora középponti, illetve kerületi szög nyugszik azon a köríven, amelyhez tartozó kerület nagysága: 75%?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
középponti szög: 360·0,5= 180 fok kerületi szög 180:2=90 fok
középponti szög: 360·0,75= 270 fok kerületi szög 270:2=135 fok
0