Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd be a hiányzó mérőszámokat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
938
a) 255,6 m2 =..........ha=.........dm2=.........cm2
b)0,225ha=..........m2=..........dm2=..........km2

Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
225,6 m²=0,02256 ha=22560 dm²=2256000 cm²
b,
0,225 ha=2250 m²=225000 dm²=0,00225 km²
0