Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Orosz pati

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Itt a g,H
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Orosz pati
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
B7
a,
a/5+3<18
a/5<15
a<75

b,
40b<15b+8
25b<8
b<8/25

c,
c/100<0,06
c<6

d,
1000d-130>95
1000d>225
d>225/1000=45/200=9/40

e,
3x+21≥35-x
3x≥14-x
4x≥14
x≥14/4=7/2

f,
48-2y≤3
-2y≤-45
y≥45/2

g,
20-u≠-u
20≠0
Mivel ez nem igaz így jó

h,
25+3v=v-39
25+2v=-39
2v=-64
v=-32
2