Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
754
sin(-27fok)=
sin(-100fok)=
sin 300 fok=
sin 347fok =
sin308fok=
valaki segítsen ezeket megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Számológépbe egyszerűen csak beírod, s kiadja az értéket.
De ha esetleg át kellene írni pozitív szögekre: sin(-27fok) = sin(360°-27°) = sin333° = −0.4539
sin(-100fok) = sin(360°-100°) = sin260° = −0.9848
sin 300 fok = −0.8660
sin 347fok = -0.2249
sin308fok = -0.7880
0