Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tétel alkalmazása a feladat megoldásában.

Főoldal » Középiskola » Matematika
448
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b befogó: 59 m/h (egyenes úszás álló vízben)
a befogó: 29 m/h (sodrás, merőleges b-re)
c=? (átfogó)

c²=a²+b² = 59² + 29² = 4322
c= 4322  = 65,74 m/h
Módosítva: 6 éve
2