Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok fizika háziba kellene segítség köszönöm<3

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1023
1. Mekkora a kőszén sűrűsége, ha V = 10 m3

kőszén tömege m = 12 000 kg ?

2. Mekkora a márványkő sűrűsége, ha 2 m3 márványkő tömege 5 400 kg ?

3. 500 cm3

térfogatú sárgaréz tömege 4 450 g. Mekkora a sárgaréz sűrűsége?

4. Mekkora a tömege 15 m3 téglának, ha a tégla sűrűsége 2 500
3
kg
m
?

5. Mekkora a térfogata 4 400 kg fenyőfának, ha a sűrűsége 550
3
kg
m
?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
ró = m/V
V = m/ró
m = ró*V

ró = sűrűség
V = térfogat
m = tömeg

Minden adott, csak be kell helyettesíteni
0