Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
728
A dízelmotor a felhasznált 80 000 kJ energia révén 28 000 kJ munkát végez. Mekkora a dízelmotor hatásfoka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Hatásfok = Ehasznos / Ebefektetett

azaz

∩ = 28000 / 80000 * 100 = 35%
Módosítva: 6 éve
0