Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek fontos lenne ❤️

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
Old meg az egyenlőtlenségejet! Alap halmaz a tanult számok halmaza.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
nem tudom elolvasni:/
0

Csatoltam képet.
0

40b<15b+8
25b<8
b<8/25

3x+21≥35-x
4x+21≥35
4x≥14
x≥14/4=7/2

25+3v=v-39
25+2v=-39
2v=-64
v=-32
0