Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos lenne ❤️

Főoldal » Általános iskola » Matematika
305
Tudtok segíteni a b, ben
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x+5x+x+12+x-10=194
8x+2=194
8x=192
x=24

ötödikes: 24
hatodikos: 120
hetedikes: 36
nyolcadikos: 14
0