Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi légyszi légyszi aki segít annak megoldásnak jelolom

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
Még ma kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
eper ára xft/kg
3x+480=5x
480=2x
x=240 ft/kg az eper ára
0