Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgősen kéne

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
Old meg az egyenlőtlenségeket! Alap halmaz a tanult számok halmaza
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. Az a 5-töl 50 -ig bármi jó
2. +1- től fölfelé bármilyen egész pozitív szám jó
3. Azt hirtelen nem tudom
Remélem tudtam segíteni és elfogadod megoldásnak
0

B7
a,
a/5+3<18
a/5<15
a<75
d,
1000d-130>95
1000d>225
d>225/1000=45/200=9/40
g,
20-u≠-u
20≠0
Így igaz ez az egyenlőtlenség
B8
a, 6+3=9
b, 6×3=18
c, 6/3=2
d, 3/6=0,5
e, (6×2)-3=9







0